Weerzien

Zij vraagt of ik me vermaakt heb.
Ik zeg dat ik niet terug zou blijven komen als dat niet zo was.
Daar heb ik een punt. Of ik moet wel heel sado-masochistisch zijn.
Je ging toch iets elektronisch doen, las ik?
Het laatste nummer dat ze speelde, dat is nieuw en hoort daarbij. En dat het dit of volgend jaar klaar gaat zijn. Weet ik zo snel niet meer.
Ik wens haar veel succes, zeg dat ik haar tegen die tijd vast wel weer zie.

Vanavond zag ik Wende Snijders voor de zevende keer live in actie sinds juni 2006. En iedere keer weer word ik volledig ingepakt, schieten superlatieven te kort, ben ik volledig van de wereld en helemaal verliefd. En als dan een dag (of twee, drie) later mijn beide benen weer op de grond geland zijn, dan wil ik weer…

Gezien: Wende in De Flint te Amersfoort, 21 januari 2009.