Het zal toch niet?

Korte versie, en tevens extragratis tip: Pizzakoeriers van rechts hebben ook voorrang.

De lange versie van het verhaal is dat ik bij het oversteken in Zwolle met gemak tussen twee auto’s door kon, alleen in de overdaad aan koplampen die van een pizzabezorger over het hoofd zag. Brommer raakt fiets, ik maak een zwieper en land hard op mijn rug. Nu denk ik in eerste instantie: dat valt wel mee. (Pizzakoerier was grotendeels in orde, been opengehaald en wat schade aan de brommer.) Dus ik strompel naar de trein, prop twee paracetamol naar binnen en denk dat het met een kwartiertje uithijgen wel weer over is. Wat denk je zelf? Dus ga ik bij aankomst in Amersfoort direct door naar de eerste hulp. Om het verhaal niet nodeloos veel langer te maken: de einduitslag was dat ik een rib gebroken heb (waar ze niks aan doen) en voor de rest flink spierpijn (ofzo) van de klap. Nu kan ik best wel wat hebben, maar de rechterkant van mij rug lijkt flink beurs en dit doet gewoon episch zeer. En nu zit ik met een flinke voorraad pijnstillers thuis.

Helemaal niet handig, en nog eens dik mijn eigen schuld ook.

Maar los daarvan: raad eens wat er vandaag niet in mijn horoscoop stond. Of ik moet het “Jouw charisma trekt andere mensen aan.” uit de Metro-horoscoop wel heul letterlijk interpreteren. En dan is het gewoon eng en neem ik alles wat ik over horoscopen heb gezegd terug.